Måndag 22/2

Det där med att blogga har legat på is ett tag. Tittade igen när jag sist skrev här sist. Vilket var i november. Herregud. Har väl inte haft nån lust till att blogga, knappt så att jag har läst nå bloggar. Har några som jag kan kika in och läsa ibland.
 
Nytt år har det blivit. 2016, tiden bara springer iväg. Man måste påminna sig själv att stanna upp och njuta lite.
Jag tror att det här året kan bli riktigt bra. Har en magkänsla som säger det.
Kär i livet för övrigt. Pelle var i Uppsala nu i helgen fast jag jobbade natt. Fem nätter på sex dagar. Kommer aldrig lägga det nå mer. Det är inte humant att jobba så. Men får faktiskt skylla mig själv då jag har lagt det själv. Men man lär sig av sina misstag.
Iaf så hann vi umgås lite ändå. Igår var vi och åt brunch på Picknick. Perfekt när man har jobbat natt. Fast jag åt inte så mycket som jag ville. Blir inte så hungrig sista dagen när man kliver upp tidigare än vad man har gjort under veckan. Så kvällen sen när Pelle åkte hem blev inte så ansträngande, tittade på film i sängen innan jag somnade som ett barn.
 
Idag klev jag upp vid nio. Nu är man på banan igen. Nu kommer jag inte jobba natt på tre veckor och det känns faktiskt underbart måste jag säga. Man sover på natten och jobbar på dagen.
Att jag är ledig idag känns underbart. Jag ska verkligen vara ledig. Sen ska jag ta tag i världens tvätt-berg senare.
Att man aldrig lär sig att tvätta lite åt gången? Att man ska vänta tills tvättsäcken är överfylld och man ifrågasätter varför man inte har nå kläder? Knepigt.
 
Nu ska jag ta och klä på mig och njuta av en ledig dag. Ha en fin måndag!