Ledig och sovmorgon

Den här veckan har jag jobbat som sekreterare. Vilket innebär att jag har börjat halv sju varje dag. Jag som absolut inte är en morgonmänniska kan ju tänka er. Även om jag älskar att jobba dag för att man har jobbat klart halv fyra och sen har hela kvällen fri. Men det där att kliva upp före ottan. Nä alltså. Så igår efter en väldigt lugn förmiddag då jag nästan letade arbete. Sen gick jag och käkade lunch, men sen vart det kaos. Allt hände på en och samma gång. Patienter som skulle åka hem, vilket innebär att jag ska skriva ut alla papper och fixa. Sen flyttade andra patienter till andra avdelningar och sen folk som tror att jag har tid med allt annat fast jag har fullt upp. Plus att sista dagen på veckan så går man runt med inställningen "snart är jag ledig, imorgon får jag sova."
Jag var SÅ fruktansvärt trött när jag kom hem innanför dörren så jag visste knappt vad jag hette. Då möts jag av världens finaste kille och en bukett med rosor på bordet. Det gjorde min kväll. Han vet hur han ska få mig på fall den där grabben.
 
Pelle skulle sen vidare till Stockholm för att träffa några kompisar. Dom skulle ut och käka och dricka lite öl.
Kände faktiskt att det var rätt bra att han skulle iväg för jag kände att jag skulle nog inte vara nå kul sällskap eftersom jag var så trött. Så när han åkte så tappade jag upp ett bad. Sen låg jag i soffan resten av kvällen och kollade ikapp alla serier som jag låg efter med. Ser ni Modus till exempel? Jag tycker att den är riktigt bra. Så spännande! Kul med så många svenska skådisar som är med.
Jag kände sen strax efter tio att det var lite svårt att hålla ögonen öppna. Så jag låg i sängen innan elva och somnade strax därefter. Sen sov jag som en klubbad säl. Vaknade inte ens av att Pelle kom hem mitt i natten.
 
Känner mig riktigt utvilad idag. Har varit vaken sen strax innan nio. Har badat och käkat frukost medans spotifylistan har rullat i bakgrunden. Pelle har åkt iväg igen för att möta upp kompisarna igen. Nu snart ska jag ta och göra mig lite i ordning. Funderar på att åka upp till IKEA en sväng. Agnes hade köpt vita sängkläder där och det har jag varit så sugen på att ha. Så snyggt och fräscht. Sen tror jag att jag ska ta och städa ihop på balkongen. Göra lite höst. Tror inte att jag kommer sitta där ute och behöva använda parasollet om vi säger så.