Måndag!

Hallå!
Idag känner jag mig pigg! Kan vara för att jag har sovit ut! Eftersom jag ska jobba natt så höll jag mig vaken tills jag blev trött. Vilket jag blev vid tre-tiden. Kan bli så också när man virkar och kollar på Gossip Girl. Avsnitt efter avsnitt.
Så jag ställde klockan på nio först för att ta en tablett mot mina sår som jag bara vill ska läka ihop nån gång. Men det ser ändå lite bättre ut. Är inte lika röd, så tabletterna gör verkan iaf. Men sen sov jag vidare till ett.
Sen tog jag en dusch medans kaffet blev klart. Drog på mig lite smink sen för att se levande ut. Har sett ut som ett spöke  i två dagar nu. Så det var skönt att kolla sig i spegeln och känna sig lite fräsch.
 
Lyssnar på lite musik och ska ta tag i mina mormorsrutor som jag har virkat. Tror att det får bli en till väska faktiskt. Kan nog bli ganska gullig när den blir klar! Kanske ett avsnitt av Gossip Girl medans.
Annars saknar jag min telefon så mycket! Haha, den är på lagning eftersom skärmen sprack under midsommarhelgen. Hade haft den på bordet och sen var det som ett stenskott i skärmen. Kunde endast låsa upp den, sen kom man ingenstans. Hade 7 olästa sms och några missade samtal. Kunde inte se nåt. Typiskt.
Hoppas att den kommer snart. Har nog aldrig kollat mailen så mycket som jag har gjort under veckan som var.
Bara att bita ihop och snällt vänta!