Nattjobb denna vecka..

Sover, äter och jobbar. Det är vad jag gör den här veckan. Brukar bli så när jag jobbar natt. Jobbade måndag och tisdag natt,  igår var jag ledig. Så himla skönt. Men när man bara är ledig en natt så är det ingen idé att försöka vända tillbaka dygnet. Så jag somnade väl efter tre inatt och vaknade vid två idag. Förvisso är det bra eftersom jag ska jobba inatt. Så just nu har jag inte gjort så himla mycket. Druckit kaffe och kollat igenom mailen. Man får ju så himla mycket skräp. Förstår inte.
 
Igår var ju jag ledig som sagt så jag var ner på stan en sväng för jag var tvungen att köpa lite sladdar till tvn, (trodde jag...) Visade sig att jag inte hade behövt det, sen när jag pratade med pappa. Haha, herregud. Hade gått loss på Clas Ohlsson för lite över två hundra kronor. Skyller på att  jag hade jobbat natt så att jag inte tänkte klart.
Men iaf, var in på Carlings då det var galen rea! Köpte tre långärmade tröjor för en ynka 100-lapp! Det fanns jackor för 200. Ja ni hör ju, man kunde gå bananas om man ville. Men eftersom jag var där ganska sent så var det säkert lite utplockat. Men fick med mig lite materiell lycka därifrån. : ) Sen att hon som stod i kassan var så himla trevlig gjorde bara saken bättre.